Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Dinamo care urmează să joace contra lui Cristiano Ronaldo: ”Sper că nu se va speria de gazonul nostru” :)

Jucătorul de la Dinamo care urmează să joace contra lui Cristiano Ronaldo: ”Sper că nu se va speria de gazonul nostru” :)

Superliga

Comentarii

Linas Klimavicius a fost convocat la naţionala Lituaniei, care urmează să întâlnească Ucraina şi Portugalia în preliminariile EURO 2020.

Fundaşul lui Dinamo se pregăteşte de doup meciuri mare. Klimavicius a fost chemat la naţionala Lituaniei, care va avea două meciuri foarte grele. Pe 7 septembrie, va juca împotriva Ucrainei, iar pe 10 septembrie este pogramată întâlnirea cu Portugalia, ambele meciuri fiind pe teren propriu.

Întrebat dacă este pregătit să-l marcheze pe Cristiano Ronaldo, Klimavicius spune că primul adversar pentru starul lui Juventus va fi terenul din iarbă artificială: ”(Eşti pregătit să joci împotriva lui Cristiano Ronaldo?) În primul rând, sper că nu se va speria de gazonul nostru artificial. Este un moment important pentru Lituania şi sper că va veni. Toată lumea aşteaptă acest moment”, a declarat fundaşul lui Dinamo.
 

Afla mai multe despre: klimavicius 

viewscnt
Articole similare