Experiențe împreună.
You are here:

Jucătorul de la FC Botoşani care l-a lăsat mască pe Marius Croitoru: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

Jucătorul de la FC Botoşani care l-a lăsat mască pe Marius Croitoru: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

Liga 1

Comentarii

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoşani, are doar cuvinte de laudă la adresa elevului său, Hervin Ongenda (25 de ani).

Tehnicianul a dezvăluit că mijlocaşul ofensiv are deja oferte pe numele său. 
Când este în formă şi vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulţumit de el. E greu să-i facă faţă cineva atunci când evoluează bine. Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, şi la antrenamente şi la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat Croitoru la GSP Live.
Hervin Ongenda a plecat în iarnă de la Botoşani, pentru 500.000 euro, după o întreagă telenovelă. Jucătorul este crescut de PSG şi a mai evoluat în Spania şi Olanda, înainte să ajungă la Botoşani, în iulie 2018. Ongenda a marcat 6 goluri în 53 de meciuri pentru moldoveni. Fotbalistul a plecat de la PSG la începutul anului 2017, la PEC Zwolle, formaţie la care a rezistat aproximativ şase luni. A mai trecut şi pe la spaniolii de la Real Murcia, iar în vara anului 2018 a devenit jucătorul lui FC Botoşani.
  • 1 gol şi două pase decisive a reuşit Ongenda pentru FC Botoşani în acest sezon
  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda, conform site-ului de specialitate Transfermarkt
 

viewscnt
Articole similare