Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FC Botoşani care l-a lăsat mască pe Marius Croitoru: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

Jucătorul de la FC Botoşani care l-a lăsat mască pe Marius Croitoru: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoşani, are doar cuvinte de laudă la adresa elevului său, Hervin Ongenda (25 de ani).

Tehnicianul a dezvăluit că mijlocaşul ofensiv are deja oferte pe numele său. 
Când este în formă şi vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulţumit de el. E greu să-i facă faţă cineva atunci când evoluează bine. Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, şi la antrenamente şi la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat Croitoru la GSP Live.
Hervin Ongenda a plecat în iarnă de la Botoşani, pentru 500.000 euro, după o întreagă telenovelă. Jucătorul este crescut de PSG şi a mai evoluat în Spania şi Olanda, înainte să ajungă la Botoşani, în iulie 2018. Ongenda a marcat 6 goluri în 53 de meciuri pentru moldoveni. Fotbalistul a plecat de la PSG la începutul anului 2017, la PEC Zwolle, formaţie la care a rezistat aproximativ şase luni. A mai trecut şi pe la spaniolii de la Real Murcia, iar în vara anului 2018 a devenit jucătorul lui FC Botoşani.
  • 1 gol şi două pase decisive a reuşit Ongenda pentru FC Botoşani în acest sezon
  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda, conform site-ului de specialitate Transfermarkt
 

Afla mai multe despre: hervin ongendafc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare