Experiențe împreună.
You are here:

Jucătorul de la FCSB despre care nu se mai ştie nimic. A fost transferat ca o adevărată vedetă, dar s-a certat cu Gigi Becali şi a dispărut

Jucătorul de la FCSB despre care nu se mai ştie nimic. A fost transferat ca o adevărată vedetă, dar s-a certat cu Gigi Becali şi a dispărutgalerie foto

Liga 1

Comentarii

FCSB are în lot un jucător plătit cu 10.000 de euro pe lună, despre care nu se mai ştie nimic. Alexandru Stan a dispărut din echipă după ce a refuzat înjumătJucătorul de la FCSB despre care nu se mai ştie nimic. A dispărut din echipă după ce a intrat în conflict cu Gigi Becaliăţirea salariului şi a dat clubul în judecată pentru decizia de a-l trimite în şomat tehnic.

FCSB l-a transferat în vara lui 2018 pe Alexandru Stan, de la Astra, contra sumei de 300.000 de euro, dar în ultimele luni nu se mai ştie nimic despre fundaşul stânga. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a intrat în conflict cu Gigi Becali şi n-a fost folosit nici măcar atunci când FCSB a avut 20 de jucători infectaţi cu noul coronavirus.

Jucătorul de la FCSB despre care nu se mai ştie nimic. A dat clubul în judecată şi a dispărut din prima echipă

Alexandru Stan mai are contract cu FCSB până în vara lui 2021 şi nu dă semne că ar vrea să-l rezilieze mai repede. Însă cea mai mare problemă pentru el a apărut când Gigi Becali a decis să înjumătăţească salariile, la început de pandemie. Plătit cu 10.000 de euro pe lună, Alexandru Stan a fost în grupul jucătorilor care au refuzat înjumătăţirea salariilor. Drept urmare, au fost trimişi în şomaj tehnic.

Alexandru Stan n-a cedat însă şi a dat clubul FCSB în judecată, alături de Adi Popa şi Cristi Bălgrădean. Din acel moment, Alexandru Stan a dispărut pur şi simplu din prima echipă. De atunci, nu se mai ştie nimic despre el. Alexandru Stan n-a fost folosit nici măcar atunci când FCSB s-a confruntat cu probleme extrem de mari de lot, din cauza celor 20 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19.


Gigi Becali l-a transferat ca pe o mare vedetă

Alexandru Stan a fost transferat în vara lui 2018 de FCSB, de la Astra şi era atunci unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din campionat. Gigi Becali a dezvăluit atunci cum a reuşit să-l transfere pe Alexandru Stan:

”N-avem fundaş stânga, trebuie să găsim o soluţie. I-am spus lui 'Meme': 'Care este fundaşul stânga din România care vă place cel mai mult? Vorbeşte cu Dică şi vă dau fundaşul stânga care vă place cel mai mult. Mâine îl ai”, a spus atunci patronul FCSB.

Alexandru Stan a avut însă doar 14 apariţii la FCSB, după ce s-a accidentat grav la genunchi şi a lipsit mai mult de jumătate de an. Ultimul meci în care a jucat a fost FCSB - Alashkert 2-3, în turul 2 al Europa League, partidă disputată pe 1 august 2019. A fost singura partidă în care Alexandru Stan a jucat în sezonul 2019-2020.

A jucat atunci doar 45 de minute şi ulterior s-a accidentat din nou la genunchi. De atunci nu se mai ştie nimic despre el, dar există zvonuri că este decis să rămână la FCSB până la finalul contractului, chiar dacă nu joacă.

viewscnt
Articole similare
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza dupa 13 ani. Antrenorul a confirmat ruptura:...