Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB pe care îl admiră Daniel Pancu: ”La fotbalul pe care îl văd eu, l-aş alege pe el” | EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB pe care îl admiră Daniel Pancu: ”La fotbalul pe care îl văd eu, l-aş alege pe el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Daniel Pancu (45 de ani), actualul selecţioner al naţionalei U20, a abordat mai multe subiecte, printre care şi cel al atacanţilor din Liga 1. Legenda Rapidului a recunoscut că îl admiră pe vârful marii rivale, FCSB.

În ultima perioadă de glorie a FCSB-ului, mai mulţi atacanţi de mare valoare s-au ”perindat” pe la Bucureşti, precum Federico Piovaccari, Raul Rusescu, Claudiu Keşeru sau Pantelis Kapetanos.

Totuşi, de câţiva ani, vicecampioana nu mai dispunea de un vârf redutabil, care să marcheze la foc automat şi să tragă echipa după el, câştigând de unul singur anumite partide.

Florin Tănase a fost două sezoane principala ameninţate ofensivă a FCSB-ului, dar, odată cu plecarea sa, în atacul vicecampioanei a rămas cu adevărat un gol.

Ianis Stoica a primit şansa de a fi titular în debutul sezonului, dar nu putut profita de aceasta, astfel că Gigi Becali a decis că echipa sa are nevoie de un atacant.

Iar varianta ideală, în ochii celor de la FCSB, se afla deja în campionatul intern. Patronul vicecampioanei a scos din buzunar 1,5 milioane de euro şi l-a transferat pe Andrea Compagno, de la FC U Craiova.

Jucătorul de la FCSB pe care îl admiră Daniel Pancu

Italianul şi-a continuat forma de excepţie din Bănie şi după venirea în Bucureşti şi a primit laude din toate părţile, inclusiv din partea rivalilor.

Glorie a Rapidului, Daniel Pancu a afirmat că Andrea Compagno îndeplineşte toate cerinţele sale de la un atacant şi a recunoscut că îl admiră pe acesta.

Pancu a afirmat că, dacă ar avea de ales între un atacant cu talie şi unul mai tehnic, mereu ar merge pe mâna celui de felul lui Compagno.

Voi prefera întotdeauna un vârf puternic sau foarte puternic, iar la fotbalul pe care îl văd eu, dacă aş avea să aleg între Compagno şi un atacant mai mic, care să plece pe spaţii, l-aş alege pe cel puternic.

La fotbalul pe care îl văd eu, l-aş alege pe Compagno. Şi din penalty tot gol e şi tot golgheter eşti. E gol, nu contează că e din penalty, crezi că e uşor să baţi penalty?”, a declarat Daniel Pancu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare