Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Rapid, "cerut" de Adi Mutu la echipa naţională: ”E cel mai bun pe postul lui. Ne-a arătat tuturor”

Jucătorul de la Rapid, "cerut" de Adi Mutu la echipa naţională: ”E cel mai bun pe postul lui. Ne-a arătat tuturor”
Comentarii

Adi Mutu, actualul antrenor de la Rapid şi fost mare internaţional, a vorbit despre potenţialii jucători ai giuleştenilor care ar putea îmbrăca tricoul echipei naţionale

Edi Iordănescu a anunţat, în cursul zilei de astăzi, lista preliminară de stranieri convocaţi pentru acţiunea echipei naţionale de la sfârşitul acestei luni.

Rareş Ilie, fostul jucător al Rapidului până în vară, când s-a transferat la Nice, a prins lotul convocat de Edi Iordănescu.

Rapid, fără jucători pe lista preliminară anunţată de Edi Iordănescu

În conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Rapid şi FC Voluntari, Adi Mutu a fost întrebat cu privire la câţi jucători din lotul actual al giuleştenilor ar merita să fie în echipa naţionala.

Fostul mare internaţional a răspuns că doi, fără să-i numească. Totuşi, l-a caracterizat pe Horaţiu Moldovan drept cel mai bun portar român la ora actuală.

”Eu cred că cel puţin doi, nu le dau numele, ar trebui să facă parte din lotul echipei naţionale. 

Horaţiu Moldovan e cel mai bun portar român fără doar şi poate, o demonstrează şi ne-a arătat tuturor”, a declarat Mutu. 

Horaţiu Moldovan a evoluat în toate meciurile pentru Rapid în acest sezon, respectiv opt. Portarul de 24 de ani a încasat patru goluri, iar în patru partide a menţinut poarta intactă.

Afla mai multe despre: rapidmutuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare