Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Sepsi, prins băut la volan, nu e un caz singular. ”Am avut situaţii când îi prindeam eu! Nu s-a aflat public” | EXCLUSIV

Jucătorul de la Sepsi, prins băut la volan, nu e un caz singular. ”Am avut situaţii când îi prindeam eu! Nu s-a aflat public” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Un jucător de la Sepsi a fost depistat băut la volan de către poliţişti, serile trecute, iar şefii formaţiei covăsnene fac tot posibilul pentru a-i rezilia contractul.

Chiar dacă nu a făcut public numele jucătorului care a ”călcat pe bec”, media a aflat că ar fi vorba despre mijlocaşul Francisco Junior (31 de ani).

Nu am vrut să bulversăm lucrurile, asta e, o să discutăm luni, după meci. Ştiţi cât de greu e să reziliezi? Am vorbit deja cu avocatul, o să vedem, dacă putem reziliem.

Noi avem o disciplină, vrem să avem exemplu, un jucător care a făcut chestia asta nu are ce căuta”., declara Laszlo Dioszegi în urmă cu câteva zile.

MM Stoica nu e străin de astfel de comportamente

Prezent de 30 de ani în fotbalul românesc, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că s-a mai lovit de astfel de situaţii de-a lungul timpului.

Nu recent, în trecut, însă astfel de cazuri nu sunt singulare. În plus, s-ar fi implicat direct în depistarea jucătorilor care se erau prea prieteni cu paharul şi riscau prea mult.

Chiar şi aşa, Mihai Stoica, fost şef la Oţelul şi Unirea Urziceni înainte să ajungă la FCSB, a recunoscut că nu a dorit niciodată ca jucătorul să fie dat afară după o astfel de gafă şi nici nu a dorit să facă publică situaţia, pentru a-i dăuna jucătorului şi echipei.

(n.r. - Aţi avut vreodată vreo situaţie de genul acesta?) Am avut astfel de situaţii. Nu i-am reziliat contractul. Nici nu s-a aflat în public.

Nu acum, dar mai demult.  Eee, am avut multe situaţii. Am avut situaţii când îi prindeam.

Depinde ce scrie în contract. Dar de regulă există astfel de clauze în contract”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafrancisco juniorbaut la volan 

viewscnt
Articole similare