Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din Liga 1 care a dat lovitura şi a semnat cu FCSB: ”Consider că sunt pregătit. Nu mi-e teamă de criticile patronului!”

Jucătorul din Liga 1 care a dat lovitura şi a semnat cu FCSB: ”Consider că sunt pregătit. Nu mi-e teamă de criticile patronului!”

Superliga

Comentarii

Răzvan Oaidă spune că se simte pregătit pentru transferul la FCSB şi nu se teme că va fi criticat de patron. Mijlocaşul de 21 de ani a fost cumpărat de FCSB, dar Gigi Becali l-a lăsat să joace până în vară la FC Botoşani.

Internaţionalul de tineret este unul dintre jucătorii care vor ajunge în vară la FCSB. Gigi Becali l-a transferat deja, dar l-a lăsat să joace la FC Botoşani până la finalul sezonului. Oaidă susţine că se simte pregătit pentru acest pas şi este gata să înfrunte chiar şi criticile patronului.

”Înainte să semnez, am ştiut unde merg. Consider că sunt pregătit, dar rămâne de văzut dacă într-adevăr voi fi pregătit. Eu îmi doresc să-mi văd de treaba mea, să rămân modest, să rămân muncitor şi vom vedea ce se va întâmpla. (Nu ţi-e teamă de critici?) Nu, nu mi-e teamă. Dânsul, ştim cu toţii că îşi doreşte să motiveze jucătorii, nu o spune cu răutate şi o voi lua ca şi cum ar fi un lucru motivant pentru mine”, a declarat Răzvan Oaidă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan oaidafcsb 

viewscnt
Articole similare