Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Constantin Zotta: ”Este ceva extraordinar!” Cuvinte mari pentru formaţia lui Marius Croitoru EXCLUSIV

Jucătorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Constantin Zotta: ”Este ceva extraordinar!” Cuvinte mari pentru formaţia lui Marius Croitoru EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Constantin Zotta s-a declarat impresionat de Hervin Ongenda, fotbalistul formaţiei FC Botoşani.

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Kage, în minutul 71. La finalul partidei, expertul Telekom Sport, Constantin Zotta, s-a declarat impresionat de jocul formaţiei antrenate de Marius Croitoru, cu atât mai mult de Hervin Ongenda:

”Victorie pe deplin meritată. Fotbal plăcut, frumos. Am văzut o echipă care doreşte să paseze, să aibă posesie, care vrea să practice un fotbal frumos. O linie de mijloc pe care şi-o doreşte orice echipă din Liga 1. Este o bucurie să-i priveşti pe Ongenda şi Malcom. Acest Ongenda este ceva extraordinar! Am văzut şi un punct slab, odată cu deschiderea scorului, echipa s-a retras” a spus la Sport Report, Constantin Zotta.

FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. CFR Cluj este lider în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul trei, cu 17 puncte. Poziţia a doua este ocupată de FC Rapid, care are tot 17 puncte, dar un golaveraj mai bun.

Afla mai multe despre: ongendaconstantin zottabotoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare