Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB anunţă: ”Nu am ofertă de la CFR”

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB anunţă: ”Nu am ofertă de la CFR”

CFR Cluj

Comentarii

Kevin Boli (31 de ani) este ţinta principală pentru Gigi Becali.

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB anunţă: ”Nu am ofertă de la CFR”

Fundaşul ivorian Kevin Boli (31 de ani), ajuns de o lună la FC Botoşani, este apărătorul central pe care-l vrea Gigi Becali. Deşi şi-a manifestat dorinţa de a-l aduce pe multiplul campion al României, latifundiarul nu a făcut o ofertă oficială până în acest moment. 

Boli a confirmat faptul că nu are oferte de la Becali, cum nu are nici de la CFR Cluj, fosta echipă. 

"Sunt la Botoşani, nu am avut nicio ofertă şi joc meciuri aici şi vedem. Nu am ofertă de la CFR, nu am avut ofertă de la CFR. Craiova e o echipă bună, am făcut egal cu ei, învăţăm şi avem meci cu Argeş acum", a declarat Kevin Boli.

Kevin Boli a strâns patru titluri de campion în Superligă, trei cu CFR Cluj şi unul cu Viitorul ConstanţaI. Ivorianul a sosit în fotbalul românesc în 2015, de la Mouscron, când a semnat cu echipa lui Gheorghe Hagi, apoi a fost transferat la CFR Cluj. După o scurtă aventură în China alături de Dan Petrescu, fundaşul central de 31 de ani s-a întors la campioana României, iar în ultimii doi ani a evoluat la Samsunspor, în liga secundă din Turcia.

  • 400.000 de euro e cota lui Kevin Boli, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Valeriu Iftime i-a stabilit preţul

Valeriu Iftime, acţionarul formaţiei botoşănene, i-a setat preţul lui Boli, evidenţiind faptul că, în cazul în care ivorianul îşi doreşte să părăsească formaţia, acceptă să plece dacă oferta este de 500.000 din partea FCSB-ului.

"Dacă am o ofertă bună de la FCSB şi copilul vrea să plece, nu mă pot opune. El nu e un atacant central şi nici nu are vârsta lui Compagno. Dar o treime din preţul ăsta (n.r. - 1.5 milioane de euro) putem lua şi noi. Negociabil, bineînţeles. Păi, 500.000 de euro", a spus Valeriu Iftime, potrivit Orange Sport.

Afla mai multe despre: kevin bolicfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare