Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul dorit insistent de FCSB dă lovitura carierei şi semnează cu o câştigătoare a Ligii Campionilor

Jucătorul dorit insistent de FCSB dă lovitura carierei şi semnează cu o câştigătoare a Ligii Campionilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

Schimbarea de antrenor de la Gaz Metan produce schimbări masive în lotul medieşenilor. Odată cu venirea lui Edward Iordănescu, mai mulţi jucători care au contribuit decisiv la parcursul echipei din prima parte a sezonului se vor despărţi în această iarnă de Gaz Metan.

Dacă Fortes este foarte aproape de a semna cu o echipă din Serie B, Darius Olaru a plecat şi el deja pentru a negocia cu o divizionară secundă. Jucătorul dorit insistent în acest sezon de FCSB este foarte aproape de a se transfera la Aston Villa. Până la urmă, negocierile dintre vicecampioana României şi Gaz Metan au picat din cauza pretenţiilor financiare ale medieşenilor, iar oficialii roş-albaştrilor au bătut palma în compartimentul ofensiv cu Florentin Matei şi cu Adrian Stoian.

  • Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Darius Olaru este cotat la 750 de mii de euro

După 27 de etape disputate, Aston Villa ocupă locul 12 în Championship, cu 38 de puncte acumulate. Aston Villa are în palmares trofeul Ligii Campionilor, cucerit în 1982, şapte titluri de campioană în Premier League, şapte Cupe ale Angliei, cinci Cupe ale Ligii, o Supercupă a Angliei şi o Supercupă a Europei.

Afla mai multe despre: becalidarius olaruedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare