Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul fără de care s-ar destrăma echipa naţională: ”Nu trebuie să îl mai laud eu, îl laudă toată lumea”

Jucătorul fără de care s-ar destrăma echipa naţională: ”Nu trebuie să îl mai laud eu, îl laudă toată lumea”

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să se impună la limită în faţa Armeniei, scor 1-0, în urma unei partide în care Florin Niţă s-a remarcat, din nou.

România a reuşit să se impună şi în faţa Armeniei şi să urce pe poziţia secundă în grupa din preliminariile la Campionatul Mondial. Mitriţă a marcat unicul gol al partidei, în minutul 26, înaintea ca ”tricolorii” să se instaleze în propriul teren, în repriza secundă.

Oaspeţii au avut câteva şanse de egalare, însă Florin Niţă s-a opus cu fiecare ocazie. Portarul Spartei Praga s-a remarcat, din nou, la echipa naţională, aşa cum o face la aproape fiecare partidă de când a fost titularizat, odată cu retragerea lui Tătăruşanu..

În urma partidei, Mihai Stoichiţă a vorbit despre jocul prestat de ”tricolori”. Directorul tehnic al FRF s-a declarat muţumit de rezultat, dar nu şi pe deplin de prestaţia echipei. Acesta l-a lăudat însă pe Mirel Rădoi şi a avut cuvinte frumoase de spus şi despre Niţă, care arată din ce în ce mai des de ce este indispensabil pentru echipa naţională.

Jucătorul fără de care s-ar destrăma echipa naţională

Greu am bătut, trebuia să fie meciul mai uşor. A doua repriză ne-au pus probleme, pentru că nu mai aveau ce să piardă şi au jucat şi ei cartea atacului. Am avut o apărare exactă, un portar pe care nu trebuie să îl mai laud eu, pentru că îl laudă toată lumea.

Pare că există o comuniune clară între Mirel şi ei asupra ideii de joc, asupra maturităţii echipei şi mai ales a devotamentului şi a dăruirii cu care joacă la ora actuală, este o chestie care pe mine mă impresionează foarte mult”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: echipa naţionalămirel rădoimihai stoichiţăflorin niţăromânia 

viewscnt
Articole similare