Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul FCSB-ului care este furios că nu reuşeşte să înscrie: ”Zici că mi-a făcut cineva vrăji!” A dat 5 goluri în toată cariera

Jucătorul FCSB-ului care este furios că nu reuşeşte să înscrie: ”Zici că mi-a făcut cineva vrăji!” A dat 5 goluri în toată cariera

Superliga

Comentarii

Bogdan Planic spune că este foarte dezamăgit că nu reuşeşte să marcheze pentru FCSB şi pare marcat de acest lucru. Fundaşul de 26 de ani urcă des la fazele fixe, dar n-a marcat până acum.

Planic este foarte supărat că nu reuşeşte să înscrie, deşi fişa postului nu-l obligă să o facă. Fundaşul sârb spune că îşi doreşte foarte mult să marcheze primul său gol pentru FCSB, dar se plânge că are ghinion. Planic este activ la toate fazele fixe ale FCSB-ului, dar până acum n-a reuşit să înscrie.

”Incredibil este că nu reuşesc să marchez eu, am venit în septembrie şi nu am reuşit nici măcar un gol, e ca şi cum cineva mi-ar fi făcut vrăji. Nu ştiu ce se întâmplă, mai ales că am avut şi o sansă mare (n.r. în victora cu 2-0 în faţa Craiovei)”, a declarat Bogdan Planic.

De altfel, Planic a marcat doar cinci goluri în întreaba sa carieră: de două ori pentru OFK Belgrad, de două ori pentru FK Jedinstvo Putevi Uzice şi o dată pentru Vojvodina Novi Sad.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbliga 1craiova 

viewscnt
Articole similare