Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul FCSB-ului de care Becali s-a îndrăgostit! ”Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. E dirijor, cântă trompeta, clarinetul!”

Jucătorul FCSB-ului de care Becali s-a îndrăgostit! ”Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. E dirijor, cântă trompeta, clarinetul!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a îndrăgostit un fotbalist de la FCSB.

Finanţatorul echipei a declarat că nu îi este frică de nimic în momentul când Tănase se află pe teren. Căpitanul FCSB a fost accidentat o perioadă, dar a revenit pe teren în victoria cu CS Mioveni, scor 3-0, partidă unde a înscris din penalty. Totuşi, decarul roş-albaştrilor s-a accidentat din nou şi va fi indisponibil.

Patronul FCSB a făcut un top 3 jucători şi i-a menţionat alături de Tănase pe Florinel Coman şi Constantin Budescu. 

”Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. E dirijor, cântă trompeta, clarinetul!”

”Cel mai important jucător pentru Edi, ca să joace ceea ce eu vreau, este Tănase. Apoi Coman, iar după Budescu. Pe lista mea sunt Tănase şi Coman, ăştia doi. Dar întreb ce se va întâmpla când vor avea COVID cei vaccinaţi.

Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Cât e Tănase în teren, se joacă toate meciurile. Dacă Tănase va fi bine, se va juca meciul cu Farul. Dacă va fi accidentat, nu se va juca meciul. Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. Când e Tănase, e dirijor, cântă trompeta, clarinetul, fiecare la rândul lor”, a declarat Gigi Becali, la PRO X. 

De la ultima reuşită a lui Florin Tănase trecuseră 55 de zile, aceasta fiind în partida contra lui Sepsi, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. 

Afla mai multe despre: tănase-fcsb-liga 1-becali 

viewscnt
Articole similare