Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul lui Dinamo care l-a impresionat pe Ioan Andone: ”E un exemplu pentru ceilalţi”. Minusul dinamoviştilor în acest moment

Jucătorul lui Dinamo care l-a impresionat pe Ioan Andone: ”E un exemplu pentru ceilalţi”. Minusul dinamoviştilor în acest moment

Fotbal

Comentarii

Ioan Andone este de părere că Dinamo ar trebuie să crească cel puţin cinci fotbalşti în jurul lui Dan Nistor, cel pe care îl consideră un jucător exemplu pentru tinerii jucători.

”Nistor a rămas acelaşi jucător foarte bun. Foarte bun şi pentru Dinamo. Din păcate nu e bun pentru echipa naţională. 

El pentru Dinamo e numărul unu şi va rămâne numărul unu mulţi ani. E un tip care ştie unghiurile de joc, pase de gol, un jucător care aleargă 11,5 km-12 meci de meci. Şi când joacă prost el tot atâta aleargă.

E un exemplu pentru ceilalţi. Din păcate nu mai sunt foarte mulţi tineri la Dinamo să fie un exemplu. Pentru străini, ei sunt profesionişti, vin, îşi fac treaba şi pleacă acasă. Se termină anul, mi-au dat salariul, am plecat în Belgia înapoi, am plecat în Africa, am plecat înapoi în Italia. Ar trebui în jurul lui Nistor să fie crescuţi 3-4-5 jucători români. Că ăsta e un exemplu. Cum se pregăteşte şi cum joacă”, a spus Ioan Andone la Telekom Sport.

Dinamo se află în acest moment pe locul doi în play-out, în spatele celor de la Gaz Metan Mediaş.

”Câinii” întâlnesc etapa viitoare, pe teren propriu, Concordia Chiajna, echipă în faţa căreia s-a impus în patru din ultimele cinci partide. Meciul va fi LIVE la Telekom Sport 2, vineri, ora 21.00, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare