Experiențe împreună.
You are here:

Jucătorul lui Tottenham cel mai afectat după înfrângerea cu Chelsea! Motivul pentru care Mourinho a purtat o discuţie specială cu Danny Rose

Jucătorul lui Tottenham cel mai afectat după înfrângerea cu Chelsea! Motivul pentru care Mourinho a purtat o discuţie specială cu Danny Rose galerie foto

Premier League

Comentarii

Fotbalistul lui Spurs a rămas minute bune pe teren după ultimul fluier al partidei jucată duminică seară pe cel mai scump stadion din lume.

Tottenham avea şansa să urce pe loc de Champions League dacă ar fi câştigat meciul cu rivala din oraş. Doar că trupa antrenată de Mourinho a fost învinsă şi este acum la 6 pucnte distanţă de poziţia a patra. După ce recuperaseră 9 puncte faţă de Chelsea după venirea ca manager a portughezului, Harry Kane & Co au irosit ocazia de a egala trupa lui lampard când mai sunt 20 de etape de jucat din actuala stagiune.

Unul dintre fotbaliştii care a digerat cel mai greu eşecul este Danny Rose, fundaşul lui Tottenham care a fost fotografiat pe gazon chiar şi la 15 minute de când jocul se încheiase. În timp ce colegii săi au mers la vestiare, jucătorul de 29 de ani a rămas pe gazon în timp ce tribunele se goliseră. Tottenham are ocazia să se revanşeze în faţa fanilor în acest final de an. Vicecampioana Europei va deschide runda cu numărul 19 cu un meci tot acasă împotriva lui Brighton, în timp ce runda urmtăare vor da peste Norwich.  

viewscnt
Articole similare