Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Ciprian Marica nu mai vrea să îl vadă la naţională! ”Vedeţi că de ceva timp cel mai bun de la noi e portarul?”

Jucătorul pe care Ciprian Marica nu mai vrea să îl vadă la naţională! ”Vedeţi că de ceva timp cel mai bun de la noi e portarul?”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului, în prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş. După o evoluţie extrem de slabă, Ciprian Marica a cerut explicaţii oficialilor de la FRF. Fostul jucător de la Shalke l-a criticat dur pe Vlad Chiricheş, cel care a greşit la ambele goluri. 

Următorul meci va fi contra Bosniei, iar Ciprian Marica susţine că Edi Iordănescu ar putea schimba toată echipa. 

”Vedeţi că de ceva timp cel mai bun de la noi e portarul?” 

(n.r - Câte schimbări vor fi făcute la meciul cu Bosnia?) Mergem dintr-o greşeală şi într-o chestie din asta... dăm milităria jos din pod, dar căpitanul nostru Chiricheş... stai, măi, tată, că ţi-ai greşit... dacă dai milităria jos, stai pe bancă, intră următorul! Aşa că nu mă interesează. În situaţia în care eşti după o astfel de partidă, în situaţia în care nu ai fost inspirat, poţi, mă, să schimbi acum. 

Nu schimbi când vezi că ai o sclipire, când vezi că trei sferturi au dat roade, dar acum poţi să schimbi pe cine vrei tu, nu ne deranjează. N-a fost unul despre care să spui că s-a ridicat peste nivel. Toată lumea îl vede pe Raţiu, care a greşit şi el la gol, dar per total a părut mai sclipitor.

Vedeţi că de ceva timp cel mai bun de la noi e portarul? La noi, portarii strălucesc, ies în evidenţă în ultimii ani”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-marica 

viewscnt
Articole similare