Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Gigi Becali ”nu vrea niciun ban” de la Rapid: ”Să îl ia liber!”

Jucătorul pe care Gigi Becali ”nu vrea niciun ban” de la Rapid: ”Să îl ia liber!”

Superliga

Comentarii

Finanţatorul lui FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Rapid are posibilitatea de a transfera gratuit unul dintre jucătorii care au intrat pe lista neagră a vicecampioanei.

FCSB a încheiat perfect anul 2023, cu două victorii obţinute în meciurile cu Hermannstadt şi cu Poli Iaşi. Astfel, după primele 21 de etape disputate, vicecampioana României este lider autoritar în Superligă, cu un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului doi, CFR Cluj.

FCSB a început să mişte pe piaţa transferurilor, dar şi să renunţe la câţiva jucători puşi pe lista neagră de Gigi Becali. Recent, Becali, finanţatorul celor de la FCSB, anunţă că Rapid poate transfera gratis unul dintre jucătorii intraţi pe lista neagră a vicecampioanei. Este vorba de Djokovic!

Gigi Becali: "Rapid poate să îl ia liber pe Djokovic. Nu vreau niciun ban"

"Nu am primit ofertă de la Rapid pentru Djokovic, dar poate să îl ia liber. Da, din iarnă. Nu vreau niciun ban", a spus Gigi Becali, pentru PRO TV şi Sport.ro.

Damjan Djokovic a ieşit campion cu CFR Cluj în 2018, 2019, 2020 şi 2021. De asemenea, tot în Gruia a cucerit şi Supercupa României, în 2019.

Din informaţiile Orange Sport, Djokovic nu este interesat de o mutare la Rapid, ba chiar îşi doreşte un transfer în Arabia Saudită sau Turcia.

Marius Şumudică nu ar fi tentat însă să-l aducă în Turcia pe croat, astfel că varianta Gaziantep pică pentru fostul campion al României cu CFR Cluj.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit site-ului de specialitate Tranfermarkt.com

Afla mai multe despre: djokovicrapidgigi becali 

viewscnt
Articole similare