Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Mihai Stoica vrea să-l transfere la FCSB în această iarnă: ”Am văzut declaraţiile lui Meme, rămâne să discutăm”

Jucătorul pe care Mihai Stoica vrea să-l transfere la FCSB în această iarnă: ”Am văzut declaraţiile lui Meme, rămâne să discutăm”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica ar vrea să-l readucă la FCSB pe Cristian Dumitru, un atacant de 18 ani care în acest moment este împrumutat la Academica Clinceni. Ilie Poenaru spune că va face o analiză să se lămurească dacă îl poate lăsa să plece sau nu.

Cristian Dumitru este unul dintre tinerii promiţători pe care FCSB îi are sub contract şi în care oficialii vicecampioanei îşi pun mari speranţe. În vârstă de 18 ani, Dumitru a fost trimis să joace sub formă de împrumut la Academica Clinceni, pentru a avea şanse să prindă mai multe minute.

Însă Mihai Stoica se gândeşte să întrerupă în această iarnă împrumutul, în contextul în care Tsomou şi Ioan Hora au plecat deja de la FCSB. Întrebat dacă va fi de acord ca Dumitru să revină la FCSB, Ilie Poenaru spune că va analiza:

”Sunt aici, rămân aici, nu ştiu nimic, am văzut declaraţiile lui MM că şi l-ar dori pe Cristi Dumitru, rămâne să discutăm, să analizăm şi să vedem dacă putem să-l lăsăm sau nu”, a declarat Ilie Poenaru.

Cristian Dumitru, gol pentru FCSB în Europa League

În cantonamentul desfăşurat la Braşov de FCSB, înainte de debutul sezonului, Cristian Dumitru a marcat un gol în amicalul FCSB - SR Braşov 4-0 şi a fost lăudat imediat după meci de staff-ul de atunci al roş-albaştrilor. Ulterior, Dumitru a primit şansa în duelul cu Milsami să înceapă ca titular un meci în preliminariile UEFA Europa League, pe 11 iulie 2019. Şi a profitat la maxim de ea.

În minutul 4, tânărul atacant al FCSB-ului a deschis scorul în returul cu Milsami, îndeplinind o simplă formalitate, dar arătând sânge rece, de atacant pur. Apoi a pasat decisiv pentru Oaidă la golul doi al roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: cristian dumitru 

viewscnt
Articole similare