Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care MM Stoica nu l-ar mai convoca la naţionala României: ”Nu are niciun gol la seniori. E o problemă!” | EXCLUSIV

Jucătorul pe care MM Stoica nu l-ar mai convoca la naţionala României: ”Nu are niciun gol la seniori. E o problemă!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România U21 a pierdut meciul cu Albania U21, din deplasare, scor 2-3, în primul meci din preliminariile EURO 2024.

MM Stoica, prima reacţie după Albania U21 - România U21

România U21 a debutat cu o înfrângere greu de digerat în campania de calificare pentru EURO 2025. Selecţionata lui Daniel Pancu a pierdut în Albania, scor 2-3, deşi cu o jumătate de oră înainte de final „tricolorii” conduceau cu 2-0!

MM Stoica a urmărit o bună partide din meci, însă în continuare este nemulţumit de faptul că Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu. MM de asemenea pune şi convocare lui Marian Danciu (21 de ani), de la Universitatea Craiova, sub semnul întrebării. Motivul? Nu are niciun gol marcat pentru prima echipă din Bănie. 

”Am citit azi că despre cele mai bune cifre care respectă regula, Muşi 2 goluri, Ianis Stoica, la fel, 2 pase de gol, Octavian Popescu, niciunul nu e convocat. În schimb e convocat Danciu care e rezervă la Craiova, l-am văzut jucând, poate spun o prostie, dar nu a dat niciun gol la seniori. E o problemă.

De asemenea e convocat Cirjan, intră şi joacă, Perianu s-a pierdut pe drum, trebuie recuperat. Parcă acolo nu mi-a sunat bine... Recunosc că am văzut doar prima parte a meciului. Ăia nu jucau nimic, chiar sunt curios cum au revenit”, a declarat MM Stoica. 

Din grupă mai fac parte Elveţia, Finlanda, Muntenegru şi Armenia. Pentru aceste preliminarii sunt eligibili toţi jucătorii născuţi începând cu data de 1 ianuarie 2002.

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru Albania U21 - România U21

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roşca (CSC Şelimbăr);

FUNDAŞI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanţa), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Paşcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAŞI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanţa), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Rareş Pop (UTA Arad), Rareş Ilie (Lausanne / Elveţia), Ovidiu Perianu (U Cluj), Marian Danciu (Universitatea Craiova)

ATACANŢI: Adrian Mazilu (Farul Constanţa), Louis Munteanu (Farul Constanţa), Rareş Burnete (Lecce / Italia).

 

Afla mai multe despre: mm stoicaromânia u21daniel pancuoctavian popescudanciu 

viewscnt
Articole similare