Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Ogararu l-a salvat când antrena la U18, iar acum scrie istorie cu Ajax în Liga Campionilor

Jucătorul pe care Ogararu l-a salvat când antrena la U18, iar acum scrie istorie cu Ajax în Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Studio UCL, George Ogararu a vorbit despre perioada în care antrena echipa Under 18 a lui Ajax. Actualul director al departamentului de scounting al formaţiei FC Viitorul a dezvăluit rolul important pe care l-a avut în evoluţia carierei lui Mazraoui.

”La under 18 când am fost principal l-am avut pe Mazraoui, care are o poveste foarte interesantă. El avea vârsta pentru a jucat la under 19, iar antrenorul de la under 19 prefera un alt jucător. El, având şi un caracter destul de impunător, îşi dorea dreptul lui în echipă, era frustrat să vină să joace la under. A trebuit să îl odihnesc câteva antrenamente înainte de vreme. În momentul în care s-au făcut analiza şi evaluarea şi Ajax a spus că pentru atitudine ar fi bine să renunţăm, am ridicat mâna şi am spus: <vă rog frumos, nu faceţi lucrul acesta. Este un jucător extraordinar, care poate să joace fundaş dreapta, fundaş stânga, extremă stânga, extremă dreapta. Pe toate posturile am jucat cu el>”, a spus George Ogăraru la Telekom Sport.

”I s-au dat trei luni de graţie, iar după aceste trei luni a semnat contractul. Între timp s-a mutat la echipa a doua, am urcat şi eu la echipa a doua şi era golgheterul echipei din poziţia de mijlocaş dreapta”, a mai spus Ogăraru.

Formaţia Ajax Amsterdam a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Tottenham Hotspur, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. În această seară se dispută returul, care va putea fi urmărit la Telekom Sport 1, de la ora 22.00.

Afla mai multe despre: ogararuajaxmazraoui 

viewscnt
Articole similare