Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Şumudică îl vrea cu orice preţ la echipa naţională: "Traversează o perioadă foarte bună"

Jucătorul pe care Şumudică îl vrea cu orice preţ la echipa naţională: "Traversează o perioadă foarte bună"
Comentarii

Marius Şumudică, antrenor în acest moment la Gaziantep Gazişehir, l-a sfătuit pe Cosmin Contra cu referire la unul dintre jucătorii care nu are cum să lipsească din lotul echipei naţionale.

În opinia lui Marius Şumudică, Cristian Săpunaru (35 de ani) nu avea cum să lipsească din dubla cu Spania şi Malta, înainte de care fostul jucător de la Rapid sau Astra şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională: "Traversează o perioadă foarte bună a carierei lui, mai departe e treaba lui Contra. Nu cred că ar fi trebuit să lipsească din lot", a declarat Şumudică la Pro X. 

Tehnicianul a comentat şi situaţia lui Săpunaru şi contextul în care ar fi avut loc retragerea lui: "Eu nu pot să îi iau apărarea lui Săpunaru, nu ştiu ce se întâmplă. Ştiu ceea ce poate Săpunaru, este un jucător foarte respectat la echipa de club şi în campionat, i s-a dat banderola de căpitan, nu este puţin să fii căpitanul echipei într-o echipă turcă", a mai spus Şumudică. 

SĂPUNARU S-A RETRAS DE LA ECHIPA NAŢIONALĂ 

Cristi Săpunaru a decis să se retragă de la echipa naţională! Fundaşul în vârstă de 35 de ani şi-a luat adio printr-o scrisoare emoţionantă, publicată pe site-ul frf.ro. Săpunaru a evoluat de 36 de ori pentru echipa naţională şi a fost căpitanul ”tricolorilor” în 11 partide. Prima convocare a venit în 2008.

Afla mai multe despre: sumudicasapunaruechipa nationala 

viewscnt
Articole similare