Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pentru care viitorul la FCSB nu sună deloc bine: "Trebuie să plece urgent de acolo!" Soluţia pentru "salvarea carierei"

Jucătorul pentru care viitorul la FCSB nu sună deloc bine: "Trebuie să plece urgent de acolo!" Soluţia pentru "salvarea carierei"

Superliga

Comentarii

Tânărul Andrei Vlad trece prin momente dificile, după eroarea din meciul cu FCSB - Rapid Viena 2-1, care s-a dovedit decisivă pentru ratatea calificării în grupele Europa League.

Portarul de 19 ani este sfătuit de Cristi Munteanu să plece de la FCSB pentru a-şi putea relansa cariera, intrată acum într-un con de umbră.

Fostul goalkeeper de la Oţelul, FC Naţional sau Dinamo îi transmite lui Vlad că are nevoie de un nou început, în condiţiile în care cei de la FCSB şi-au pierdut încrederea în el. Munteanu consideră că Vlad are nevoie de meciuri în picioare şi îi recomandă un transfer la o altă echipă din Liga 1, care i-ar putea garanta postul de titular.

"Mi se pare că va trebui să plece de la Steaua (n.r. FCSB) urgent, să meargă la o echipă din Liga 1 şi să joace un an-doi meci de meci. E un jucător care nu duce presiunea. Şi eu am fost tânăr, şi Lobonţ, Stelea, Prunea şi Tene. Dar aveam alt caracter. Nu ne copleşea emoţia şi el va depăşi acest lucru mergând la altă echipă unde i se va coborî presiunea de pe umeri. Toată lumea din jurul lui şi-a pierdut încrederea în el", a declarat Cristi Munteanu la ProSport LIVE.

Andrei Vlad a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2017, de la CS U Craiova, pentru 400.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: andrei vladtransferfcsbgafe 

viewscnt
Articole similare