Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul prea scump până şi pentru Manchester City! Despre cine spune Guardiola că ar fi greu de adus pe Etihad. Valorează doar 25 milioane de euro

Jucătorul prea scump până şi pentru Manchester City! Despre cine spune Guardiola că ar fi greu de adus pe Etihad. Valorează doar 25 milioane de euro

Manchester City

Comentarii

Campioana Angliei a învins-o pe Aston Villa, dar managerul cetăţenilor a fost impresionat de un jucător din tabăra adversă.

Jack Grealish a fost remarcat de antrenorul spaniol care însă spune că fotbalistul nu ar putea fi uşor de transferat din cauza faptului că ar fi...prea scump. În vârstă de doar 24 de ani, mijlocaşul a promovat alături de trupa din Birmingham în această vară în Premier League şi a reuşit să marcheze de două ori în cele 10 etape scurse de la debutul stagiunii.

Grealish a jucat sâmbătă 84 de minute în disputa echipei sale împotriva lui Sterling & Co, suficiente cât să strângă laude din partea lui Pep. "Este incredibil, un jucător de top, l-am apreciat că a rămas alături de echipa lui şi în divizia secundă. Este un jucător talentat care mereu este în stare să te surprindă cu ceva. Un fotbalist excepţional, dar prea scump pentru Manchester City" a şocat Guardiola la finalul partidei vorbind despre englez.

Declaraţia este cel puţin ciudată dacă ne gândim că în mandatul său la conducerea cetăţenilor, managerul de 48 de ani a cumpărat fotbalişti la preţuri mult mai mari decât actuala cotă de piaţă a lui Grealish, evaluat de siteurile de specialitate la 25 de milioane de euro. Pentru cele mai costisitoare transferuri ale erei Guardiola au fost plătite sume mult mai mari. Astfel, Rodri a costat 70 de milioane de euro, Mahrez 68 de milioane, iar Cancelo şi Laporte fiecare câte 65 de milioane. 

Afla mai multe despre: guardiolagrealishmanchester citytransfer 

viewscnt
Articole similare