Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul remarcat de Laurenţiu Reghecampf, după ce oltenii au zdrobit-o pe Clinceni! ”Cu siguranţă nu-l mai vedem la Craiova în scurt timp!”

Jucătorul remarcat de Laurenţiu Reghecampf, după ce oltenii au zdrobit-o pe Clinceni! ”Cu siguranţă nu-l mai vedem la Craiova în scurt timp!”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Nistor '11, Markovici '14, Bancu '23, Ivan '71 şi Roguljici '90+2. La finalul meciului, Reghecampf a fost mulţumit şi l-a remarcat pe Ivan. Antrenorul Craiovei consideră că dacă atacantul naţionalei va continua la fel, nu va mai rămâne mult timp în Bănie. 

”Cu siguranţă nu-l mai vedem la Craiova în scurt timp!”

”Nu pot spune în câteva cuvinte ce au ascultat jucătorii. Le-am spus că au valoare, au calitate, să folosească toate calităţile pe care le au, să aibă spiritul de echipă. Andrei Ivan e un jucător fenomenal. I-am spus că dacă o ţine aşa, e greu să-l opreşti.

Poate juca pe orice poziţie din atac, poate juca şi al doilea vârf, e de explozie, e altruist. E un jucător care ne ajută mult şi cu siguranţă nu-l mai vedem la Craiova în scurt timp, dacă va continua aşa. Houri a ratat. Nu m-a deranjat.

Roguljic este un jucător bun, un mijlocaş cu o viziune bună, are nevoie de antrenamente, de meciuri. Am sperat ca azi să putem avea un avantaj ca să-l pot utiliza şi pe el, pentru că indiferent cât s-ar antrena, are nevoie de meciuri”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf-liga 1 

viewscnt
Articole similare