Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul român care are Italia la picioare: "Dacă joacă titular la o astfel de echipă.... Să ştiţi că nu sunt nebuni cei de acolo!"

Jucătorul român care are Italia la picioare: "Dacă joacă titular la o astfel de echipă.... Să ştiţi că nu sunt nebuni cei de acolo!"

Stranieri

Comentarii

Cristiano Bergodi, noul antrenor al echipei FC Voluntari, a vorbit despre evoluţiile lui Andrei Radu în Serie A şi despre imaginea pe care şi-a creat-o căpitanul selecţionatei sub 21 de ani în Peninsulă.

La 21 de ani, Andrei Radu are Italia la picioare. Goalkeeperul transferat în această vară de Genoa, de la Inter Milano, a impresionat în acest sezon şi a devenit titular incontestabil în echipa lui Ivan Juric. Imaginea bună a lui Radu în Italia a fost confirmată şi de Cristiano Bergodi.
 
"E considerat un jucător foarte bun. Să ştiţi, dacă joacă titular la o echipă ca Genoa, o echipă de tradiţie... Nu sunt nebuni, credeţi-mă! Asta înseamnă că este un jucător important şi un portar foarte bun", a spus Cristiano Bergodi.
 
Tehnicianul italian e convins că şi mai mulţi tineri români vor ajunge în Serie A, după calificarea naţionalei Under-21 la Campionatul European care va fi găzduit de Italia, anul viitor.
 
"Nu ştiu dacă a fost o surpriză, dar pe mine m-a bucurat că Mirel a făcut asta. La fel, cine a fost înainte de Mirel, Isăila, a făcut şi el treabă bună.  Mă bucur, pentru că naţionala de tineret are nevoie de rezultate. Are nevoie şi naţionala mare, pentru că, dacă  aceşti jucători cresc foarte bine, aceşti tineri, pot să facă o echipă mai bună decât aveţi în acest moment", a mai spus Bergodi.

Afla mai multe despre: andrei radugenoaserie acristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare