Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul Viitorului, George Ganea, speră la un 2021 mai bun decât cel care stă să se termine pentru el şi pentru echipa sa

Jucătorul Viitorului, George Ganea, speră la un 2021 mai bun decât cel care stă să se termine pentru el şi pentru echipa sa

Fotbal

Comentarii

Dacă la Viitorul, performanţele au lipsit în 2021, la echipa naţională U21 lucrurile merg mult mai bine, România fiind calificată la EURO U21 de anul viitor.

"A fost un an destul de dificil, atât pentru mine, cât şi pentru echipă. Nu am jucat atât de mult, am luat şi acest virus şi sper ca de acum înainte să joc mai mult. Este foarte greu, am avut acest virus, m-a scos din echipă. Nu am făcut antrenamente, s-a resimţit foarte mult şi cred că până nu va dispărea acest virus vom întâmpina probleme." a declarat jucătorul Viitorului.

Viitorul este pe locul 8 în campionat, la 3 puncte de ultimul loc de play-off.

"Am muncit foarte mult pentru această calificare şi spăerăm că nu vomd ezamăgi când vom ajunge acolo. Îmi doresc să joc mai mult, să înscriu goluri pentru că de asta sunt atacant şi să îmi ajut colegii la meciuri cât mai mult. Vreau să le urez nişte sărbători fericite şi un an nou cu multe realizări." a spus acesta despre EURO 2021 U21 unde va participa cu naţionala României.

Naţionala U21 a României s-a calificat pentru a 2-a oară consecutiv la un Campionat European după o campanie de calificare reuşită în care a terminat pe locul 2 în grupă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: viitorulgeorge ganea 

viewscnt
Articole similare