Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Judd Trump, demonstraţie de forţă la Romanian Snooker Masters | Se ştie tabloul complet al sferturilor

Judd Trump, demonstraţie de forţă la Romanian Snooker Masters | Se ştie tabloul complet al sferturilor

Alte sporturi

Comentarii

Romanian Snooker Masters şi-a completat, joi, tabloul sferturilor de finală. Judd Trump a reuşit o victorie-bliţ, în 37 de minute şi 21 de secunde, iar Kyren Wilson a definitivat tabloul de opt, luându-şi revanşa în faţa lui Mark Allen, pentru finala pierdută la Masters, la începutul acestui an.

Judd Trump a reuşit un start impresionant la turneul internaţional organizat de către McCann Bucharest şi McCann/Thiess Events în cadrul circuitului mondial World Snooker. A sancţionat prompt greşelile belgianului Luca Brecel, cel mai tânăr jucător de pe tabloul de la Bucureşti, punând pe tabelă break-uri de 101 şi, respectiv, 118 puncte în primele două jocuri ale meciului. Englezul a avut nevoie de trei vizite la masă pentru a duce scorul la 3-0, după cel mai lung joc al partidei (11 minute, 44 secunde). Apoi, Trump a pus punct meciului cu un break de 52 de puncte şi un 4-0 categoric.

În ultimul meci din primul tur, Kyren Wilson a stăvilit revenirea lui Mark Allen. ‘The Warrior’ a câştigat primele două jocuri, cu break-uri de 84 şi 77 de puncte, ‘Pistolul’ a răspuns cu cel mai mare break al zilei – de 130 de puncte, însă nu a avut forţa de a împinge meciul în decisiv. Englezul Kyren Wilson s-a impus, scor 4-2, în faţa nord-irlandezului şi îl va întâlni pentru un loc în semifinală pe Judd Trump.

Meciurile primei sesiuni din ziua a doua de la Romanian Snooker Masters s-au încheiat cu scor identic, 4-2. Galezul Ryan Day a revenit de la scorul de 1-2 în duelul cu englezul Barry Hawkins şi, câştigând trei jocuri la rând, s-a impus la capătul unui meci de o oră şi 42 de minute. În primul meci disputat joi, John Higgins a preluat controlul în faţa lui Anthony McGill în jocul al doilea, la scorul de 0-1, cu o închidere de masă de 82 de puncte. Scoţianul a fost aproape de a realiza primul break de peste o sută de puncte în jocul al treilea, însă o ratare i-a întrerupt parcursul după doar 94 de puncte. Cvadruplul campion mondial s-a impus cu 4-2, ducând scorul întâlnirilor directe la 7-3.

Tabloul complet al sferturilor:

Ali Carter (12, Anglia) - Stephen Maguire (19, Scoţia)
Stuart Bingham (11, Anglia) – Liang Wenbo (18, China)
Ryan Day (17, Ţara Galilor) -  John Higgins (5, Scoţia)
Judd Trump (3, Anglia) – Mark Allen (9, Irlanda de Nord)

Afla mai multe despre: romanian snooker masterssnookerspectacolcircul bucuresti 

viewscnt
Articole similare