Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Judd Trump pierde surprinzător în faţa lui Barry Hawkins la Tour Championship şi ratează o întâlnire cu O'Sullivan în semifinale

Judd Trump pierde surprinzător în faţa lui Barry Hawkins la Tour Championship şi ratează o întâlnire cu O'Sullivan în semifinale

Sporturi

Comentarii

Meciul dintre O'Sullivan şi Hawkins are loc mâine. Ronnie O'Sullivan conduce cu un zdrobitor 14-2 la întâlnirile directe. În cealaltă semifinală a turneului, Mark Selby va juca cu Neil Robertson.

Surpriză mare la Tour Championship. Liderul mondial, Judd Trump, a fost eliminat permatur din competiţie de Barry Hawkins şi pierde şansa unei semifinale în faţa lui Ronnie O'Sullivan.

Hawkins a reuşit un meci aproape perfect în faţa celui care domină clasamentul mondial. Acesta a câştigat prima sesiune cu 5-3 şi s-a distanţat la 4 jocuri după primele două frame-uri din sesiunea a 2-a. Chiar dacă Trump a revenit uşor în meci şi s-a apropiat de adversar după 3 jocuri la rând, în final Hawkins s-a impus cu 10-7 şi a obţinut o calificare în semifinale, acolo unde îl va întâlni pe Ronnie O'Sullivan. Trump rămâne cu 5 trofee obţinute în acest sezon competiţional.

Meciul dintre O'Sullivan şi Hawkins are loc mâine. Ronnie O'Sullivan conduce cu un zdrobitor 14-2 la întâlnirile directe. În cealaltă semifinală a turneului, Mark Selby va juca cu Neil Robertson. Partidele din semifinale se vor juca după formatul cel mai bun din 19 (primul la 10).

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: snooker 

viewscnt
Articole similare