Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Judecătorii au admis cererea de eliberare a lui Giovanni Becali la două săptămâni după ce a fost încarcerat!

Judecătorii au admis cererea de eliberare a lui Giovanni Becali la două săptămâni după ce a fost încarcerat!

Diverse

Comentarii

Magistraţii Judecătoriei Slobozia au admis cererea de eliberare condiţionată formulată de Ioan Becali. Decizia instanţei nu este însă definitivă, astfel că Ioan Becali rămâne în închisoare.

"Admite propunerea de eliberare condiţionată formulată de comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Slobozia, judeţul Ialomiţa. Dispune liberarea condiţionată a petentului-condamnat Becali Ioan, deţinut în Penitenciarul Slobozia, pentru restul rămas neexecutat din executarea pedepsei de 7 ani şi patru luni de închisoare, aplicată prin sentinţa penală pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti", se arată în decizia Judecătoriei Slobozia.

Giovanni Becali a fost încarcerat pe 20 februarie 2018 după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) l-a condamnat definitiv în dosarul mitei pe care a dat-o fostei judecătoare Geanina Terceanu, ca aceasta să-l achite în primă fază în dosarul Transferurilor. În această cauză, el a primit trei ani de închisoare, sentinţă la care se adaugă însă şi restul neexecutat din dosarul Transferurilor. În acelaşi dosar, Cristian Borcea a fost achitat, el fiind singurul încarcerat rămas în dosarul Transferurilor. 

Afla mai multe despre: giovanni becaliincarceratpuscarie 

viewscnt
Articole similare