Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Julien Benneteau a convocat o a cincea jucătoare pentru întâlnirea cu România

Julien Benneteau a convocat o a cincea jucătoare pentru întâlnirea cu România

Tenis

Comentarii

Căpitanul nejucător al echipei Franţei, Julien Benneteau, a convocat o a cincea jucătoare, Fiona Ferro, 22 de ani, locul 108 WTA, pentru întâlnirea cu România din semifinalele Cupei Federaţiei.

E se alătură, astfel, la Rouen, celorlalte patru jucătoare din lotul francez, Caroline Garcia, locul 21 WTA, Pauline Parmentier, locul 53 WTA, Alize Cornet, locul 54 WTA, şi Kristina Mladenovic, locul 63 WTA.

Benneteau a explicat, iniţial, când a convovat primele patru jucătoare, că nu a chemat-o pe Ferro din cauza rezultatelor ei slabe din acest an.

Însă Ferro a ajuns în această săptămână în semifinalele turneului de categorie WTA internatonal de la Lugano, pe zgură, fază în care a fost învinsă de Polona Hercog din Slovenia, locul 89 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4.

Acest parcurs şi unele probleme de sănătate pe care le are Alize Cornet l-au determinat pe Benneteau să o cheme în echipă pe Fiona Ferro.

Jucătoarele franceze vor da piept în semifinale cu Simona Halep, locul 2 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA, Irina Begu, locul 82 WTA, Monica Niculescu, locul 133 WTA, şi Raluca Olaru, locul 35 WTA de dublu.

Întâlnirea Franţa - România din semifinalele Cupei Federaţiei va avea loc în 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură.

Afla mai multe despre: fed cup 

viewscnt
Articole similare