Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Julio Iglesias al fotbalul românesc", dezamăgit de eticheta primită. "Sunt supărat că nu sunt apreciat"

"Julio Iglesias al fotbalul românesc", dezamăgit de eticheta primită. "Sunt supărat că nu sunt apreciat"

Fotbal

Comentarii

Cel mai tânăr antrenor din Liga 1, spaniolul Ruben Albes (35 de ani) de la Hermannstadt, a acordat un interviu în presa din ţara sa natală, în care s-a arătat nemulţumit de eticheta pe care şi-a primit-o pe banca sibienilor.

Ruben Albes a atras toate privirile la prima apariţie pe banca tehnică a celor de la FC Hermannstadt, în Liga 1, când a venit îmbrăcat cu o cămaşă elegantă, cu o coafură adecvată, simapatic de la mama natură, antrenorul a părut total detaşat de peisajul antrenorilor din Liga 1. Acest lucru i-a adus, în consecinţă, un val de glume asupra ba - ba că s-ar fi pregătit de club, ba că s-ar pregăti de un concert, fiind asemănat cu celebrul cântăreţ Julio Iglesias.

Antrenorul spaniol nu a "pupat" gluma lansată de fostul internaţional Valeriu Răchită, pe care a considerat-o o lipsă de respect la adresa sa. Ruben Albes a acordat un interviu în presa din Spania, în care a atins şi acest subiect.

"O consider ceva andecdotic. Fotbalul este un spectacol. Se vorbeşte tot mai mult despre ceea de depăşeşte terenul. Desigur, sunt supărat că nu sunt apreciat pentru modul în care joacă echipa meau sau pentru relaţia cu jucătorii. A durat mult să ajungem aici", a declarat Ruben Albes, în AS.

După 6 etape disputate în play-out, Hermansntadt are două victorii, două egaluri şi două înfrângeri, fiind pe locul 11, cu 21 de puncte. Din momentul în care a sosit Albes la echipă, în ultimele 3 etape, Hermannstadt a acumulat un singur succes şi două înfrângeri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare