Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jumătate din echipele care evoluează în campionatul Republicii Moldova acuzate de meciuri trucate

Jumătate din echipele care evoluează în campionatul Republicii Moldova acuzate de meciuri trucate

Fotbal

Comentarii

Din primele cercetări în jur de 20 de meciuri ar fi fost trucate doar în sezonul actual de campionat. Aproximativ 600.000 de euro s-ar fi câştigat de pe urma meciurilor.

Europol investighează posibilele partide suspectate de meciuri aranjate, 4 suspecţi fiind deja arestaţi. Aproximativ 600.000 de euro s-ar fi câştigat de pe urma meciurilor trucate din campionatul Republicii Moldova.

Din primele cercetări în jur de 20 de meciuri ar fi fost trucate doar în sezonul actual de campionat. La acest număr de 20 de meciuri au contribuit aproape jumătate din echipele din prima ligă.

Mizele pariurilor pe care grupul de infractori le-ar fi influenţat sunt undeva între 10.000 şi 20.000 de euro pe meci. În momentul de faţă, Europol împreună cu Centrul Naţional de Anticorupţie din Repubica Moldova, cercetează faptele iar la ora actuală sunt 11 persoane suspecte pentru mituirea jucătorilor şi trucarea meciurilor. Se pare că nu doar meciuri din Republica Moldova ar fi fost influenţate de această organizare infracţională, dar şi unele meciuri din campionate din zona Asiei.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fotbal republica moldova 

viewscnt
Articole similare