Experiențe împreună.
You are here:

Juniorul bătut de antrenor se destăinuie: "Mi-a dat un pumn, câteva palme şi un şut în cap". Prima măsură după incident

Juniorul bătut de antrenor se destăinuie: "Mi-a dat un pumn, câteva palme şi un şut în cap". Prima măsură după incident

Fotbal intern

Comentarii

Juniorul Codrin Tirişcă de la CSMS Iaşi a declarat că antrenorul Liviu Petrache i-a dat un "pumn în gură, câteva palme peste faţă şi un şut în cap", după ce l-a scos de pe teren la meciul cu CS Sport Team Bucureşti, din Liga Elitelor U17.

"Cu o seară înainte de meci, ne-am cazat la o pensiune din Otopeni. Niciunul dintre băieţi nu a mâncat pentru că mâncarea nu era bună. Pentru că ne era foame, ne-am dus noaptea pe jos până la un restaurant şi ne-am luat de mâncare. Dimineaţa, doamna de la recepţie i-a spus antrenorului ce s-a întâmplat şi dumnealui a considerat că eu am fost vinovatul principal.

La meci, m-a scos cu vreo zece minute înainte de pauză şi pe urmă m-a lovit. Mi-a dat întâi un pumn în gură, apoi câteva palme peste faţă, iar la final mi-a tras un şut în cap!"
, a spus Codrin Tirişcă.

Preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, a declarat că antrenorul Liviu Petrache a demisionat, oficialul ieşean subliniind că gestul nu are nicio scuză şi că asemenea comportamente nu sunt tolerate.

"Nu putem tolera un astfel de comportament. Indiferent ce greşeală ar fi făcut acei copiii, nimic nu justifică gestul antrenorului. Chiar nu înţeleg reacţia lui Liviu, mai ales că îl ştiu de când era jucător. Am fost antrenorul lui şi îl ştiam ca un băiat serios", a declarat Antohi.

Antrenorul Liviu Petrache a fost luni la club şi şi-a depus demisia, fără a dori să comenteze incidentul.

Citeşte şi: Scene incredibile. Un antrenor l-a bătut cu pumnii şi picioarele pe un fotbalist de 16 ani. Federaţia Română de Fotbal a reacţionat. Vezi imaginile VIDEO!Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Fiul lui Ilie Dumitrescu vindea si apartamente rezidentiale, pe langa cocaina. Cine este Sica...