Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Kloop vrea cu orice preţ primul titlul la Liverpool după 30 de ani! Un superatacant şi-a dat acordul şi poate ajunge pe Anfield pentru 60 de milioane de euro

Jurgen Kloop vrea cu orice preţ primul titlul la Liverpool după 30 de ani! Un superatacant şi-a dat acordul şi poate ajunge pe Anfield pentru 60 de milioane de euro

Bundesliga

Comentarii

În ultimele zile, s-a vorbit intens de un interes crescut al formaţiilor de top din Premier League pentru atacantul neamţ al celor de la Leipzig, Timo Werner, însă presa din Germania pus capăt tuturor speculaţiilor după ce a făcut publică informaţia conform căreia, jucătorul de 23 de ani şi-a ales echipa favorită: Liverpool.

Timo Werner le-a declarat apropiaţilor că şi-ar dori foarte mult să lucreze sub comanda lui Jurgen Kloop, deoarece acesta se pliază foarte bine pe jocul său, unul baza pe mare viteză. Neamţul are 24 de goluri în 25 de prezenţe pentru Leipzig şi este considerat un înlocuitor pe măsură pentru Roberto Firmino, brazilianul care pare veriga slabă a trio-ului format alături de Sadio Mane şi Mohammed Salah.

Chiar dacă oficialii celor de la Leipzig au declarat că nu au niciun interes să-l vândă pe golgeterul din Bundesliga (la egalitate cu Robert Lewandowski), există posibilitatea să nu se mai întâlnească cu posibilitatea de a obţine o asemenea sumă de bani: 60 de milioane de euro este clauza jucătorului, una mică în opinia specialiştilor. A fost posibilă o asemenea clauză datorită agenţilor lui Timo Werner, care l-au convins să semneze ultima prelungire de contract, dar anumite clauze: cu fiecare an trecut, clauza de reziliere a jucătorului va scădea automat. Iar dacă acum poate obţine 60 de milioane de euro, într-un an de zile se vor alege doar cu jumătate, anunţă presa din Germania.

Antrenorul celor de la Leipzig, Julian Nagelsman a declarat că este de acord ca Werner să plece, dacă jucătorul are şansa de a-şi ridica jocul la un nivel superior, indiferent că este vorba de Bayern Munchen, Chelsea sau Liverpool.

"Mi-am sfătuit jucptorii să renunţe la inelele de căsătoriepe care le au cu clubul, când vine vorba de o mutare. Asta îl sfătuiesc şi pe Werner, dacă l-ar ajuta să se dezvolte mai rapid decât o face la Leipzig", a declarat Nagelsman, în Bild.

Afla mai multe despre: timo werner 

viewscnt
Articole similare