Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a luat-o pe urmele lui Gigi Becali! A dictat o schimbare prin telefon, iar antrenorul n-a stat pe gânduri

Jurgen Klopp a luat-o pe urmele lui Gigi Becali! A dictat o schimbare prin telefon, iar antrenorul n-a stat pe gânduri

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Liverpool, neamţul Jurgen Klopp continuă să uimească iubitorii fotbalului pentru modul în care gestionează prestigiosul club englez. Ultima sa ispravă pare atât de comună campionatului românesc.

Atacantul belgian al celor de la Liverpool, Divock Origi, s-a accidentat în ultima partidă de campionat, contra celor de la Newcastle şi i-a dat de furcă antrenorului Jurgen Klopp. A rămas fără vârf de careu şi a fost nevoit să-şi îndrepte atenţia către echipa secundă, acolo unde îl "aştepta" tânărul Rhian Brewster.

În ziua în care Origi s-a accidentat, Rhian Brewster (19 ani) îşi vedea de treaba lui la echipa secundă a celor de la Liverpool, care avea meci în campionat (Premier League 2) împotriva celor de la Derby County. La jumătatea primei reprize, antrenorul Neil Critchley a primit un mesaj pe telefon, de la 10 kilometri distanţă, cu indicaţia clară: "S-a accidentat Divock Origi şi am nevoie de Rhian Brewster. Scoate-l din teren". Zis şi făcut. În minutul 20, Rhian Brewster este înlocuit cu Longstaff. Meciul avea să se termine la egalitate, scor 3-3. Conform celor de la The Athletic, Brewster a primit vestea cu amuzament, însă apoi a lăsat privirea în pământ. Se va duela cu Napoli lui Koulibaly şi Manolas, marţi seară, de la ora 22, în Peninsulă.

Mesajul primit de Critchley era trimis de Jurgen Klopp, prin ajutorul său Pep Lijnders. Acesta l-a inclus, de urgenţă, pe tânărul Brewster în lot, considerat unul din cele mai bune produse ale clubului englez din ultimii 20 de ani. Iată lotul deplasat de Jurgen Klopp, în Italia: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare