Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Liverpool a pierdut cu Atletico Madrid: "A fost prea mult". Ce a spus despre Diego Simeone: "Ieşea des din spaţiul tehnic"

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Liverpool a pierdut cu Atletico Madrid: "A fost prea mult". Ce a spus despre Diego Simeone: "Ieşea des din spaţiul tehnic"
Comentarii

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, s-a plâns de deciziile luate de arbitru în prima manşă a optimilor Champions League cu Atletico Madrid.

VIDEO | Atletico Madrid - Liverpool 1-0 (Saul 4)

"Va fi o diferenţă mare pe stadionul nsotru. Ne-a lipsit în ultima treime creaţia. S-au apărat uluitor în careu, noi nu am lovit bine mingile. Când joci împotriva unei asemenea echipe, care are 1-0, se întâmplă. Nu e nicio problemă. E totul ok. Mane a fost luat la ţintă şi a primit cartonaş galben, şi-a pierdut cumpătul, dar nu e problemă. Într-o asemenea atmosferă trebuie să fii puternic ca arbitru, prea multe s-au petrecut azi. Mi se pare bizar ca într-un asemenea meci să ia galben atacantul. A fost prea mult. Cred că a fost un penalty pentru noi, ei au marcat un gol, VAR a intervenit. E abia pauza şi vom juca din nou. Antrenorul advers ieşea des din spaţiul tehnic. Simeone... Wow, e plin de energie", a declarat antrenorul german imediat după meci. 

Campioana Europei, Liverpool, a debutat cu stângul în cursa de apărare a trofeului. În turul optimilor de finală, cormoranii au fost învinşi de Atletico Madrid cu golul marcat de Saul încă din minutul 4. La jumătatea reprizei, echipa lui Simeone îşi putea dubla avantajul. Alisson a intervenit excelent la şutul din apropiere al lui Morata. Liverpool a răspuns prin egipteanul Salah, al cărui şut a fost însă respins de Savic. 

În partea a doua, echipa lui Klopp s-a mutat cu totul în jumătatea lui Atletico, dar ocaziile au fost puţine. Salah a ratat-o pe prima dintre ele, la câteva minute după ieşirea de la cabine. Atletico a mizat pe contre şi nu a fost departe de golul doi. Morata a alunecat însă exact în momentul execuţiei. În celălalt careu, Henderson a irosit cea mai mare ocazie de egalare a cormoranilor. Atletico - Liverpool s-a terminat 1-0 şi fără şut pe poartă în dreptul campioanei Europei.

 

Afla mai multe despre: jurgen kloppatletico madrid liverpoolreactie jurgen kloppliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare