Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp ar putea fi noul selecţioner al Germaniei. Ce spune antrenorul lui Liverpool despre "ofertă"

Jurgen Klopp ar putea fi noul selecţioner al Germaniei. Ce spune antrenorul lui Liverpool despre "ofertă"
Comentarii

Jurgen Klopp ar putea sa îi ia locul lui Joachim Low, după ce actualul selecţioner al Germaniei a pierdut cu scorul de 0-6 în faţa Spaniei.

Jurgen Klopp ar putea fi noul selecţioner al Germaniei. Antrenorul lui Liverpool apare tot mai mult în presă ca fiind potenţialul succesor al lui Joachim Low.

Performanţele lui Klopp care îl propun pentru postul de selecţioner

Klopp este antrenorul lui Liverpool din 2015. Germanul a venit pe Anfield, după 7 ani petrecuţi la Borussia Dortmund, echipă cu care a câştigat de două ori titlul, de două ori Supercupa şi o dată Cupa, în Germania.
 
De la preluarea lui Liverpool, Jurgen a construit, treptat, una din cele mai bune echipe de fotbal din lume. Antrenorul german a făcut investiţii modeste de la an la an şi a crescut jucători care au devenit fotbalişti de top şi cu care a făcut performanţe uimitoare pe Anfield. 
 
Klopp şi compania au reuşit să câştige un titlu de cea mai bună echipă din lume în turneul FIFA Club World Cup, o Super Cupă a Europei, al şaselea trofeu de Champions League şi poate cel mai important dintre toate, mult aşteptatul titlu în Anglia, după ce fanii au aşteptat 30 de ani pentru ca acest lucru să se întâmple.

Ce spune Klopp despre jobul de selecţioner

Klopp a fost întrebat despre postul de selecţioner al Germaniei, care poate rămâne liber după o eventuală demitere a lui Joachim Low, în special după înfrângerea suferită de “Die Mannscaft” în meciul împotriva Spaniei, scor 0-6.
 
“Wow, cred că asta este una din întrebările la care am răspuns cel mai des în viaţa mea!”
 
“În viitor, poate. Acum? Nu. Nu am timp, am un job -  un job destul de intens apropo!”
 
“Nu sunt sigur dacă cineva a întrebat de mine sau altceva, dar dacă ei nu ştiu, am un job la Liverpool. Şi chiar dacă perioada este una rea din nou, îmi place!
 
“Sunt responsabil de multe lucruri aici, aşa că nu am să merg să caut o altă provocare. Am destule provocări după ce mă trezesc dimineaţa!
 
Jurgen Klopp va fi antrenorul lui Liverpool până în 2024, după ce acesta a semnat o nouă extindere de contract în luna septembrie a acestui an.

Afla mai multe despre: jurgen klopp liverpool germania 

viewscnt
Articole similare