Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, declaraţie spumoasă înaintea finalei UCL. "Mă bucur că nu trebuie să îi fac marcaj pe teren lui Zidane!"

Jurgen Klopp, declaraţie spumoasă înaintea finalei UCL. "Mă bucur că nu trebuie să îi fac marcaj pe teren lui Zidane!"galerie foto
Comentarii

Real Madrid şi Liverpool urmează să se întâlnească în finala Champions League, iar antrenorul ”cormoranilor” nu s-a ferit să-şi laude rivalul de pe banca ”albilor”. Partida va fi LIVE la Telekom Sport 1, 26 mai, ora 21:45.

”El este unul din top 10... top 5 jucători din istoria tuturor timpurilor. Iar acum este antrenorul lui Real Madrid, o echipă cu o experienţă uriaşă. Va fi o provocare frumoasă. Mă bucur că nu jucăm unul împotriva celuilalt! Eu împotriva lui, să-l marchez pe teren... Sunt foarte fericit că pot să-i trimit pe băieţi pe teren!”, a spus Klopp, pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Real Madrid ar putea deveni prima echipă, de la Bayern Munchen (1974-1976), care să câştige Liga Campionilor în trei ani consecutivi.

"Zidane este un caracter extraordinar al fotbalului mondial. L-am admirat ca jucător şi îl respect ca pe un coleg. Este incredibil ce face la Madrid. Dar noi nu vom merge la Kiev pentru a face schimb de tricouri", a mai spus Klopp.

 

Afla mai multe despre: champions leaguereal madriducljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare