Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp i-a surprins pe toţi după victoria la scor cu Leicester: "Încă nu ne gândim la titlu. Asta nu sună bine deloc"

Jurgen Klopp i-a surprins pe toţi după victoria la scor cu Leicester: "Încă nu ne gândim la titlu. Asta nu sună bine deloc"

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp nu îndrăzneşte să se gândească la titlu în Premier League, deşi Liverpool are un avans de 13 puncte în fruntea clasamentului.

"Este doar un meci împotriva unei echipe foarte bune. Nu este nimic decis. Singurul lucru care s-a schimbat este numărul. Erau 10, 11 şi acum sunt 13 puncte. Nu simţim, nu ne gândim, nici nu am menţionat înainte de meci, este neinteresant. Pot scrie poveşti eu însumi.

Niciodată în istoria fotbalului britanic o echipă nu a avut un avantaj mai mare şi l-a pierdut. Asta nu sună bine în capul meu şi suntem concentraţi pe următoarele jocuri. Întâlnim Wolverhampton, Sheffield United, Everton, Tottenham şi Manchester United, asta nu sună precum ar fi decis ceva. Vom da tot ce avem ca să fim pregătiţi. Numerele nu sunt relevante", a declarat Klopp, potrivit BBC.

Liverpool a învins-o, joi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), pe Leicester, în etapa a XIX-a a Premier League, ultima a turului.

Firmino '31 şi '74, Milner '71 (p) şi Alexander-Arnold '78 au marcat golurile unei victorii care aduce formaţia din Liverpool aproape de titlu încă de la jumătatea sezonului.

În urma acestui rezultat, Liverpool este pe primul loc, cu 52 de puncte şi un meci nedisputat, urmată de Leicester, 39 de puncte, Manchester City, 38 de puncte, Chelsea, 32 de puncte, Tottenham şi Sheffield, ambele cu câte 29 de puncte.

Etapa se încheie astăzi, cu partida Wolverhampton - Manchester City (ora 21.45).

Afla mai multe despre: liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare