Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp înainte de returul cu Real Madrid: ”Vinicius m-a impresionat!” Ce spune germanul despre manşa retur

Jurgen Klopp înainte de returul cu Real Madrid: ”Vinicius m-a impresionat!” Ce spune germanul despre manşa retur

Real Madrid

Comentarii

Jurgen Klopp a susţinut conferinţa de presă oficială înainte de manşa retur cu Real Madrid. Madrilenii au câştigat meciul tur cu scorul de 3-1. Partida din Anglia va fi transmisă în direct, miercuri, de Telekom Sport 1.

Tehnicianul german s-a arătat impresionat de prestaţia brazilianului Vinicius din partida tur. Noul star al Realului a marcat de două ori în meciul de la Madrid: ”Am fost impresionat, nu surprins. Toată lumea ştie de ce Real Madrid l-a transferat. Nu am avut un plan prestabilit pentru a-l bloca. Cred că trebuie să blocăm mingile până la el, asta e clar. Repet, nu am fost surprins de evoluţia lui, ci impresionat!” a mărturisit Klopp.

Ce trebuie să facă Liverpool în manşa retur? ”Să ne apărăm bine. Au foarte multă calitate, utiaţi-vă la primul gol marcat de ei, cu acea pasă a lui Kroos. Ce calitate! Nu vom inventa nimic nou. Nu îl ştiam atât de bine pe Kroos, dar îl admir. Este un miracol. Îmi aminteşte puţin de Schuster, chiar dacă Schuster era mai dinamic” a explicat Klopp.

Real Madrid a jucat în weekend cu FC Barcelona, iar teoretic, gruparea lui Zidane este mai obosită decât Liverpool: ”Real Madrid are intensitate, are accidentaţi. Noi, la fel, nu cred că va fi o diferenţă importantă. Este o adevărată nebunie cum este structurat calendarul. Nicio echipă nu se poate apăra perfect cu Real Madrid. Ei vin după victoria cu Barca, sunt într-o formă bună. Meciul începe de la 0-0, dar dacă ei marchează primii, trebuie să marcăm foarte multe goluri. Trebuie să fim pregătiţi, dar calificarea este posibilă” a mai adăugat antrenorul german.

Ce mesaj are Klopp pentru echipa sa? ”Cel mai important este randamentul. Odată ce am marcat primul gol, trebuie să-l marcăm şi pe cel de-al doilea. Dar, la calitatea pe care o are Real Madrid, avem nevoie să ne apărăm mai sus. Nu ştiu cum pregătesc ei meciul, dar ştiu că noi trebuie să jucăm la maxim” a mai adăugat Jurgen Klopp.

Liverpool - Real Madrid se vede în direct la Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 22:00. 

Afla mai multe despre: liverpooljurgen kloppreal madridvinicius 

viewscnt
Articole similare