Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp l-a găsit pe înlocuitorul lui Wijnaldum la Liverpool! Vine din Premier League şi costă o sumă enormă

Jurgen Klopp l-a găsit pe înlocuitorul lui Wijnaldum la Liverpool! Vine din Premier League şi costă o sumă enormă

Liverpool

Comentarii

Declan Rice (22 de ani), jucătorul lui West Ham, e dorit de Jurgen Klopp la Liverpool. Managerul neamţ vrea să-şi întărească linia de mijloc şi l-a identificat pe Rice ca un potenţial transfer pentru trupa de pe Anfield.

Jurnalistul britanic Ian McGarry a anunţat, în podcastul Transfer Windows că şefii lui Liverpool au început deja discuţiile cu agenţii lui Declan Rice pentru un potenţial transfer la vară. Totuşi, transferul lui Rice pe Anfield ar urma să coste destul de mult, 80 de milioane de lire, o sumă pe care mai mult ca sigur Liverpool va dori să o micşoreze cumva la negocieri.

La Liverpool, Declan Rice ar urma să-i ia locul lui Georginio Wijnaldum (29 de ani), mijlocaş care rămâne liber de contract în vara lui 2021.

Declan Rice a fost o ţintă pentru Chelsea în perioada în care formaţia de pe Stamford Bridge a fost pregătită de Frank Lampard, însă odată cu schimbare sa cu Thomas Tuchel, rămâne de văzut dacă interesul "albaştrilor" mai e de actualitate.



Declan Rice e fotbalistul lui West Ham şi a strâns un gol şi o pasă de gol în 27 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de "ciocănari".

Afla mai multe despre: declan ricetransferliverpoolnegoceirijurgen klopp 

viewscnt
Articole similare