Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, mutare de titlu! Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Van Dijk. Se face transferul visat de fanii ”coromoranilor”

Jurgen Klopp, mutare de titlu! Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Van Dijk. Se face transferul visat de fanii ”coromoranilor”

Liverpool

Comentarii

Liverpool este în negocieri pentru a-l transfera de la Inter Milano pe Skriniar.

Presa din Spania a aflat de negocierile dintre Liverpool şi Internazionale Milano pentru Milan Skriniar.

Spaniolii au scris des în ultima vreme despre interesul manifestat de Real Madrid şi FC Barcelona pentru jucătorul slovac, iar acum au constatat cu surprindere că Liverpool este cea mai aproape de realizarea unei mutări surpiză.

Transfer de titlu la Liverpool! Klopp i-a găsit înlocuitor lui Van Dijk

Don Balon scrie că Skriniar ar putea ajunge la Liverpool în iarnă, urmând a acoperi pentru moment golul uriaş lăsat de accidentarea lui Virgil van Dijk.

Chiar şi după revenirea olandezului, slovacul poate fi sigur de titularizare, în condiţiile în care este unul dintre cei mai curtaţi fundaşi din lume, dar şi al salariului mare pe care îl va primi pe Anfield Road, semn că Liverpool nu îl vrea pe Skriniar doar ca variantă de backup temporar.

De serviciile fundaşului de la Inter Milano s-au mai arătat interesate în ultima vreme şi Tottenham sau Arsenal din Premier League, dar şi cei doi granzi ai Spaniei.

Sursa citată scrie că Liverpool va plăti 50 de milioane de euro pentru transferul imediat al lui Milan Skiriniar şi lasă de înţeles că negocierile sunt în plină desfăşurare. Între jucător şi Liverpool ar exista însă deja un acord.

Liverpool, doar remiză cu Newcastle

Într-un meci disputat miercuri seară, Liverpool a remizat pe terenul lui Newcastle United, scor 0-0.

Klopp a jucat în defensivă cu Philips şi Fabinho în zona centrală, şi cu Alexander Arnold şi Robertson în benzi.

În urma acestui rezultat, Liverpool rămâne lider în Premier League cu 33 de puncte. ”Cormoranii” sunt urmaţi în clasament de Manchester United cu 30 de puncte, Leicester şi Everton, câte 29 de puncte.

Afla mai multe despre: liverpoolskriniarjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare