Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp nu mai crede că Liverpool poate prinde top 4 în Premier League. "Facem greşeli mari, copilăreşti"

Jurgen Klopp nu mai crede că Liverpool poate prinde top 4 în Premier League. "Facem greşeli mari, copilăreşti"
Comentarii

Jurgen Klopp este neîncrezător. Antrenorul lui Liverpool nu crede că echipa sa ar putea să prindă locul 4 în Premier League.

Liverpool este pe locul 6 în Premier League şi are şanse minime să prindă top 4. Antrenorul german nu crede că echipa de pe Anfield ar putea realiza acest obiectiv în sezonul curent.

Jurgen Klopp nu mai crede că Liverpool poate prinde top 4 în Premier League

Jurgen Klopp este primul care spune că Liverpool nu poate prinde top 4 în acest sezon. Şansele grupării de pe Anfield ca să participe în Champions League poate veni prin câştigarea trofeului, iar "cormoranii" tocmai ce au trecut de RB Leipzig (n.r. scor 4-0 la general) şi s-au calificat în sferturi.

Klopp a discutat cu Lothar Matthaus pentru cei de la SportBild despre şansele lui Liverpool de se califica mai departe în Champions League şi de a prinde primele locul în Premier League.

"Adversarul nu are nevoie de multe şanse împotriva noastră, pentru că facem greşeli mari, copilăreşti. Pe de altă parte, ne creăm o mulţime de ocazii, noi suntem pe locul 2 într-un clasament al ocaziilor create, după Manchester City, dar nu reuşim să le materializăm. Cu această problemă ne-am confruntat de-a lungul întregului sezon competiţional.

Îmi place să fiu optimist, dar în campionat este aproape imposibil să ne calificăm în Champions League, ţinând cont de poziţia pe care ne aflăm. La Tottenham, Gareth Bale a început să joace foarte bine şi au intrat şi ei în această luptă, City şi United sunt deja departe, iar Chelsea este într-o creştere de formă evidentă.

Va fi dificil să intrăm în grupele Ligii prin intermediul campionatului. Pe lângă asta, de obicei este foarte greu să câştigi Champions League într-un sezon în care ai parte de foarte mulţi jucători accidentaţi.", a spus Jurgen Klopp.

Antrenorul grupării de pe Anfield crede că dacă Liverpool nu prinde top 4 şi nu va evolua sezonul viitor în Champions League, clubul va fi afectat din punct de vedere financiar, dar şi fotbalistic. 

"Ar însemna o pierdere financiară imensă. Sunt conştient că la orice club de fotbal din lume aş fi fost tras la răspundere pentru situaţia actuală, acest lucru este complet normal, este vorba despre o afacere. Aş accepta asta imediat, dar este diferit aici, în Liverpool.

Proprietarii noştri, directorul sportiv, chiar şi jucătorii: nimeni nu se îndoieşte de nimeni aici. Am acceptat situaţia pentru noi înşine şi ne-am străduit să avem parte de un parcurs cât mai bun.", a mai spus tehnicianul german.

Liverpool este pe locul 6 în Premier League şi are 46 de puncte după 29 de meciuri. "Cormoranii" sunt la 5 puncte de locul 4, poziţie ocupată de Chelsea.

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare