Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp pentru istoria lui Liverpool! Performanţă uluitoare atinsă de tehnicianul german în Premier League

Jurgen Klopp pentru istoria lui Liverpool! Performanţă uluitoare atinsă de tehnicianul german în Premier League

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp este un tip foarte popular, dar şi un mare antrenor. Germanul a intrat după victoria cu Everton în istoria "cormoranilor".

Liverpool şi-a zdrobit rivala locală, iar pentru Jurgen Klopp a fost un meci cu totul şi cu totul deosebit. De ce? Pentru că tehnicianul german a bifat victoria cu numărul 100 în 159 de meciuri disputate în Premier League ca antrenor al formaţiei FC Liverpool.

Ca atare, antrenorul german a devenit antrenorul care ajunge la 100 de victorii pe banca lui Liverpool în prima ligă, în cel mai mic număr de meciuri! Iar competiţia nu este deloc uşoară pentru german, ci dimpotrivă, mai degrabă, extrem de onorantă.

Nume ca Roy Evans, Gerard Houllier, Joe Fagan, Rafa Benitez şi mai ales, Kenny Dalglish, Bob Paisley sau Bill Shankly sunt acum în urma omului care scrie istorie pe banca tehnică a cormoranilor.

Liverpool la Campionatul Mondial al Cluburilor

În altă ordine de idei, Klopp a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial al Cluburilor. În semifinala competiţiei, Liverpool poate juca împotriva echipei lui Răzvan Lucescu, Al Hilal.

Lotul lui Liverpool pentru Campionatul Mondial al Cluburilor: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott, Williams.

Singurii absenţi de marcă sunt Joel Matip şi Fabinho, în continuare accidentaţi. Mai mult, Klopp a convocat şi trei jucători din academie. Astfel, meciul în meciul cu Villa vor juca numai juniori.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool,  

viewscnt
Articole similare