Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp pregăteşte marea lovitură a verii. 150 de milioane de euro pentru un fotbalist pe care îl vrea de doi ani

Jurgen Klopp pregăteşte marea lovitură a verii. 150 de milioane de euro pentru un fotbalist pe care îl vrea de doi anigalerie foto

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool, campioana Europei este interesată de transferul internaţionalului francez Ousmane Dembele de la FC Barcelona.

Catalanii nu ţin neapărat să se despartă de puştiul minune francez, dar oferta pe care e gata să o facă Jurgen Klopp îi va pune serios pe gânduri.

Don Balon scrie că Dembele, un fotbalist care nu prea este pe placul vestiarului catalan ar putea ajunge pe Anfield pentru 150 de milioane de euro!

Klopp l-a dorit pe fostul jucător al Borussiei încă dinainte ca acesta să se transfere la FC Barcelona. Şi se pare că omul care a făcut-o pe Liverpool campioana a Europei nu a renunţat încă la acest gând.

Germanul îl consideră pe Dembele concurentul ideal pentru Sadio Mane şi Mohamed Salah.

Liverpool are pregătite 100 de milioane de euro pentru el. Alte 50 de milioane constau în variabile, în funcţie de performanţele sale. Dembele, pe de altă parte vede cu ochi buni această mutare, mai ales că se bucură de încrederea şi simpatia antrenorului Jurgen Klopp. 

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Dembele
  • 14 goluri a marcat francezul în sezonul trecut
  • 9 pase decisive are la Barcelona în stagiunea trecută
  • 125 de milioane de euro a plătit Barca pentru el

Afla mai multe despre: jurgen kloppousmane dembele 

viewscnt
Articole similare