Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp surprinde! Neamţul şi-a ales unul dintre proprii jucători ca favoritul pentru Balonul de Aur: ”Merită să câştige”

Jurgen Klopp surprinde! Neamţul şi-a ales unul dintre proprii jucători ca favoritul pentru Balonul de Aur: ”Merită să câştige”

Liverpool

Comentarii

Cu doar câteva luni rămase până la decernarea Balonului de Aur, Jurgen Klopp şi-a ales favoritul pentu cel mai important premiu individual din fotbal.

Balonul de Aur este cel mai prestigios premiu individual din lumea fotbalului. Dacă înaintea erei Ronaldo şi Messi cei mai buni fotbalişti ai lumii se duelau pentru onoarea de a fi numiţi cei mai valoroşi jucători din fotbal, doar Modric a mai reuşit să câştige Balonul de Aur din 2008 încoace, în afara celor doi ”extratereştri”.

Însă, cu cei doi pe final de carieră, premiul este mai disputat decât oricând în ultimii 13 ani. Jorginho, Kante şi Lewandowski au şanse realiste de a câştiga, deşi tot Messi rămâne favoritul pentru un al şaptelea Balon de Aur. Jurgen Klopp a nominalizat un nume surpriză însă, unele dintre starurile lui Liverpool.

Deşi este, evident, un jucător de clasă mondială, Mohamed Salah nu se află printre favoriţii la Balonul de Aur în acest an, întrucât Liverpool nu a câştigat un trofeu în 2021. Egiptianul a fost totuşi senzaţional, iar Jurgen Klopp este de părăre că prestaţiile senzaţionale ale elevului său merită recompensate.

Jurgen Klopp surprinde! Neamţul şi-a ales unul dintre proprii jucători ca favoritul pentru Balonul de Aur

Da (n.r. poate câştiga Balonul de Aur). Nu am nici cea mai vagă idee cum câştigi Balonul de Aur. Dacă este despre a ajunge în finala Champions League şi a marca cele mai multe goluri, atunci ar putea fi dificil pentru el, dar dacă se bazează pe forma ultimilor doi ani, atunci trebuie să aibă o şansă. Intern, mereu primeşte laudele meritate, dar extern, nu ştiu.

După cele două goluri marcate (n.r. în week-end, cu Watford), lumea, dintr-odată, crede că ar putea fi (n.r. cel mai bun jucător din lume). A mai marcat aşa şi înainte şi a performat la cel mai înalt nivel mulţi ani. Va face asta din nou şi din nou. Orice s-ar scrie despre el, merită să câştige, dar acum ne pregătim pentru Atletico”, a declarat Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: liverpoolmohamed salahjurgen kloppbalonul de aur 

viewscnt
Articole similare