Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp vrea încă o piesă pentru "maşinăria" sa perfectă de la Liverpool. Fotbalistul a fost trecut în capul listei de transferuri

Jurgen Klopp vrea încă o piesă pentru "maşinăria" sa perfectă de la Liverpool. Fotbalistul a fost trecut în capul listei de transferuri

Liverpool

Comentarii

Liverpool vrea să se întărească în perioada de transferuri de iarnă, care se va deschide pe 1 ianuari 2021, iar Renato Sanches (23 de ani), mijlocaşul lui Lille, e pe lista "cormoranilor".

În luptă strânsă cu Tottenahmul lui Jose Mourinho pentru primul loc din Premier League, Jurgen Klopp are nevoie de întăriri la Liverpool. Presa din Franţa, mai exact Le10Sport, scrie managerul german îl place foarte mult Renato Sanches, fost fotbalist de la Benfica sau Bayern Munchen, care în prezent joacă la Lille, una dintre revelaţiile sezonului trecut din campionatul Franţei.

Potrivit sursei citate, Klopp îl are în vederi pe Renato Sanches, portughezul fiind una dintre ţintele "cormoranilor" pe piaţa transferurilor. Francezii susţin că Renato Sanches ar fi un înlocuitor perfect pentru Gini Wijnaldum (30 de ani), mijlocaşul olandez care se află în ultimele luni de contract cu formaţia de pe Anfield.  

În acest sezon de Ligue 1, Renato Sanches a jucat 10 meciuri pentru Lille, timp în care a marcat un gol.



În ceea ce-l priveşte pe Wijnaldum, despre olandez s-a scris că e dorit foarte mult de Ronald Koeman la FC Barcelona, care l-ar putea lua liber de contract de la Liverpool. Wijnaldum şi Koeman au lucrat împreună la naţionala Olandei, pe care fostul fundaş central a părăsit-o ca să dea curs ofertei de a antrena pe Barcelona.

Afla mai multe despre: renato sanchesliverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare