Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp vrea să dea o super lovitură în iarnă. Fundaşul care îl poate înlocui pe Van Dijk este printre cei mai curtaţi din lume

Jurgen Klopp vrea să dea o super lovitură în iarnă. Fundaşul care îl poate înlocui pe Van Dijk este printre cei mai curtaţi din lumegalerie foto

Liverpool

Comentarii

Potrivit Goal.com, Liverpool a deschis pista Dayot Upamecano pentru perioada de iarnă.

Liverpool l-a pierdut pe Virgil Van Dijk şi recent a rămas şi fără Joe Gomez. Cu mari probleme în linia defensivă, Jurgen Klopp a deschis deja câteva piste pentru a încerca să-şi întărească echipa.

Recent, presa din Spania a scris că Liverpool intenţionează să-l transfere pe Ezequiel Garay, fotbalist liber de contract, după despărţirea de Valencia.

Acum, cei de la Goal.com anunţă interesul campioanei Angliei pentru Dayot Upamecano, unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi centrali din lume şi unul dintre cei mai curtaţi de pe piaţă. Manchester United, Real Madrid şi Barcelona sunt pe urmele internaţionalului francez, care acum a trezit şi interesul lui Liverpool.

Un interes care se naşte conjunctural, dar care se poate transforma într-o operaţiune impresionantă. Liverpool este gata să plătească 65 de milioane de euro, considerând că după revenirea lui Van Dijk, poate avea un cuplu de fundaşi centrali de top. Upamecano nu ar ajuta Liverpool astfel în perioada în care lipseşte puternicul fundaş olandez ci poate deveni o parte integrantă în viitorul ”coromoranilor”.

Francezul născut la Evreux are 22 de ani şi joacă la Red Bull Lepzig din 2017. A jucat un sezon la Red Bull Salzburg şi un alt sezon la Liefering. Upamecano este un produs cel celor de la Valenciennes şi a debutat în acest an în prima reprezentativă a Franţei, pentru care a strâns trei meciuri şi a marcat un gol. În prezent, Upamecano este cotat la 60 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: dayot upamecanokloppliverpool 

viewscnt
Articole similare