Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurnaliştii belgieni i-au pus eticheta lui Ianis Hagi, după doar şase luni la Genk: "A ajuns aici ca un viitor star, dar s-a chinuit!"

Jurnaliştii belgieni i-au pus eticheta lui Ianis Hagi, după doar şase luni la Genk: "A ajuns aici ca un viitor star, dar s-a chinuit!"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) nu e menajat deloc de jurnaliştii din Belgia, care consideră că a fost o mare dezamăgire pentru Genk, după transferul său în campionatul belgian. Fiul "Regelui" nu a reuşit să impresioneze cât a avut ocazia să joace la Genk, iar acum a fost trecut pe linie moartă de noul antrenor, Hannes Wolf, iar jurnaliştii belgieni scriu de rău despre fotbalistul care a făcut senzaţie la naţionala de tineret la Euro 2019.

WalFoot a făcut o analiză a prestaţiilor lui Ianis Hagi după primele şase luni petrecute la Genk, în Belgia, şi au ajuns la concluzia că fostul fotbalist al Viitorului a dezamăgit prin prestaţiile sale. Hagi e comparat cu Nicuşor Stanciu sau Denis Drăguş, fotbalişti care n-au rupt gura târgului în Belgia. Stanciu a plecat, iar singurul care mai poate impresiona este Drăguş, la Standard Liege.

”Una dintre senzaţiile EURO U21 şi una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, Ianis a ajuns în Belgia ca un viitor star. Iar când eşti fiul lui Gică Hagi nu poate fi altfel, Dar adaptarea la campionatul Belgiei, când vii din România, poate fi delicată – întrebaţi-i pe Nicuşor Stanciu sau chiar pe Denis Drăguş.

Hagi, oricât de talentat era, s-a chinuit şi nu l-a covnins pe Felice Mazzu. Fără să fie decisiv în meciurile disputate până acum, Ianis nu a reuşit să devină una dintre senzaţiile campionatului nici măcar sub comanda lui Hannes Wolf”, au scris jurnaliştii de la WalFoot.be.



Genk a plătit patru milioane de euro pentru Ianis Hagi, în iulie 2019, ia de atunci românul a strâns doar 718 minute în 19 meciuri, a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol. Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de şase milioane de euro fiului lui Gică Hagi în acest moment.

Afla mai multe despre: ianis hagiesecgenkbelgiajurnalisti 

viewscnt
Articole similare