Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurnaliştii spanioli comentează situaţia lui Gareth Bale. Tranzacţia surpriză în care poate intra. Un SUPER STAR de la City la schimb

Jurnaliştii spanioli comentează situaţia lui Gareth Bale. Tranzacţia surpriză în care poate intra. Un SUPER STAR de la City la schimb

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a fost rezervă la Real Madrid în confruntarea cu Real Sociedad. El a intrat pe teren în minutul 66.

Galezul l-a schimbat pe Rodrygo Goes, moment în care aproape tot stadionul Santiago Bernabeu l-a fluierat copios. În tribune s-a putut observa un banner ironic la adresa galezului: ”Rodrygo. Vini. Lucas. Bale. In That Order!”.

Bale a pasat decisiv la golul trei marcat de Real Madrid, dar publicul nu a fost impresionat. Numărul 11 de la Real Madrid a fost fluierat la fiecare atingere de balon.

Jurnalişti importanţi din Spania au reacţionat după meciul câştigat de Real Madrid şi au reflectat asupra situaţiei galezului. "Eu nu-mi amintesc niciodată o asemenea ploaie de fluierături la adresa unui jucător al Realului pe Santiago Bernabeu. Niciodata!" a mărturisit Edu Aguirre de la El Chiringuito.

Jose Luis Sanchez, un alt jurnalist important a reacţionat şi el: "Real Madrid a întors meciul cu Real Sociedad, un meci care a început cu o greşeală imensă a lui Sergio Ramos. Foarte bun Eden Hazard, magnifică prestaţia lui Courtois. Gareth Bale a revenit la Real Madrid şi a fost fluierat la scenă deschisă. Rar mi-a fost dat să aud o asemenea ploaie de fluierături, dar trebuie să recunosc ca galezul a răspuns cu multă personalitate".

Fostul jucator al celor de la City, Shaun Wright Philipps a reacţionat şi el la auzul veştii că Manchester City ar fi interesata de jucătorul lui Real Madrid: "Am auzit ceva. 80 de milioane de euro şi Gareth Bale la schimb. Sincer, City n-ar trebui sa se gândească la o asemenea ofertă. Bale e pe final de carieră, poate dacă mai avea aceeaşi vârstă ca Raheem existau loc de discuţii"

Afla mai multe despre: gareth balereal madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare